Άγονη γραμμή

26 Μαρτίου 2012

Ο Kαραγκιόζης, το «κίνημα της πατάτας», τα «μαϊμού» επιδόματα, ο Βενιζέλος και ο… Κολοκοτρώνης

Filed under: Φρυγανάκης Γεώργιος — Άγονη Γραμμή @ 12:54 μμ
Tags:

Καραγκιόζης: Δεν αντέχω, βρε γυναίκα άλλες πατάτες! Πατάτες τηγανητές, βραστές, οπτές,   πουρέ∙ πατατοκιοφτέδες, πατατόπιτες, πατατοσαλάτες∙  πατάτες ογκρατέν, γιαχνί,  σουφλέ∙ πατάτες λεμονάτες στο φούρνο, φούρνου με πορτοκάλι, φούρνου με μουστάρδα…Και  για γλύκισμα… γλυκοπατάτες! Θα πάθουμε… πατατίαση!

Αγλαία: Κάνε υπομονή. Μετά το «κίνημα της πατάτας», αρχίζει το «κίνημα του ρυζιού» και θα σας κάνω και πατάτες με γέμιση.

Κ. Άντε ν’ αρχίσει  το «κίνημα με το αλεύρι», γιατί φέτος δε βλέπω να κάνουμε λαμπροκούλουρα!

Α. Τι να κάνουμε! Ας όψονται οι πολιτικοί μας που μας έφεραν σ’ αυτό το χάλι με τις πολιτικές… «πατάτες» τους

Κ. Τις… «χοντροπατάτες» να λες. Αλλά μην…αυταπα(τα)τάται κανείς τους, γιατί πίσω έχουν οι πολιτικές «πατάτες» το … πατα(τα)τράκ!

Α. Δεν πρέπει, βέβαια, να… βάζουμε  όλες τις «πατάτες» στο ίδιο τσουβάλι.

Κ. Επειδή όμως εκλογές έρχονται, ας είμαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι «καταναλωτές» απέναντι στις «πατάτες» που θα μας σερβίρουν οι κάθε είδους… «πατατοπαραγωγοί» και… «πατατομάγειρες» της πολιτικής ως …βιο-λογικές και “της  ώρας”.

Α. Δεν ξέρω ποιοι θα πάρουν στα χέρια τους τις… καυτές πατάτες∙ ας ευχηθούμε όμως να φτιάξουν λίγο τα πράγματα, γιατί με την τόση ανεργία σε λίγο θα τρώμε  πατατόφλουδες…

Κ. Τι το ’θελες τώρα αυτό για την ανεργία;

Α.  Δεν μπορώ, βρε Καραγκιόζη, να σε βλέπω όλη μέρα να κάθεσαι στην πολυθρόνα αναστενάζοντας!.

Κ. Και τι να κάνω; Να κάθομαι όρθιος τραγουδώντας;

Α. Δεν μπορεί∙ κάπου κάποια δουλειά θα υπάρχει.

Κ. Πού στην καλή  ώρα;

Α. Στην… Κάλυμνο! Κάτι θα βρεις εκεί.

Κ. Στην Κάλυμνο; Και γιατί ειδικά στην Κάλυμνο; Για σφουγγαράς;

Α. Γιατί όχι; Εγώ… σφουγγαρόπανο, εσύ σφουγγαράς.

Κ. Και πώς σου ’ρθε τώρα αυτό;

Α. Να, διάβασα ότι υπάρχουν περίπου 600  βαριά ανάπηροι. Οι περισσότεροι είναι σφουγγαράδες με τη νόσο των δυτών. Κάτι θα βρεις εκεί.

Κ.  Τα ίδια μου ’λεγες και για τη Ζάκυνθο με τους  700 «τυφλούς», που έπαιρναν το επίδομα τυφλότητας. Πήγα εκεί για να προσληφθώ ως βοηθός τυφλών και τελικά, όπως αποκαλύφθηκε, μόνο οι 40 βρέθηκαν  να είναι πραγματικά τυφλοί. Μεταξύ των «τυφλών» υπήρχαν ταξιτζήδες, κυνηγοί και αναγνώστες του τηλεφωνικού καταλόγου.   Οι περισσότεροι κατά την απογραφή είδαν ξαφνικά το φως τους!

Α. Τέλος πάντων,  κομμένη η Κάλυμνος;

Κ. Τους πήραν χαμπάρι. Αυτοί δεν είχαν τη «νόσο των δυτών» αλλά των…λωπο-δυτών και συγκεκριμένα των… γ-δυτών του Ασφαλιστικού Ταμείου τους.

Α. Α, καλά που μου το θύμισες. Λέω να πάρω τηλέφωνο την ξαδέλφη μου την Τερψιθέα στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Κάτι μπορεί να μας βρει.

Κ.  Άσ’ το∙ μην το ψάχνεις!

Α. Γιατί; Ξέρεις τι ανοιχτοχέρα είναι;

Κ. …Μακρυχέρα  ή σουφροχέρα, να λες καλύτερα. Αλλά τώρα ούτε… τέρψη θα έχει ούτε… καλή θέα!

Α. Τι εννοείς;

Κ. Εγώ, τίποτε. Η εφημερίδα. Να, διάβασε.

Α. Διάβασε εσύ καλύτερα

Κ. «Συμμορία πέντε γυναικών-υπαλλήλων του ΙΚΑ Καλλιθέας από το 2003 ενέκριναν ποσά σε ασφαλισμένους για εικονικές παροχές, λαμβάνοντας οι ίδιες μεγάλο μέρος από τα χρήματα αυτά. Σύζυγοι, ανιψιές, κουμπάρες, αδέλφια, νύφες, όπως φαίνεται από τα στοιχεία της δικογραφίας, είχαν λάβει ποσά που δεν δικαιούνταν, εξασφαλίζοντας εν γνώσει ή εν αγνοία τους επιπλέον εισοδήματα για τις επίορκες υπαλλήλους. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα: Φίλη των κατηγορούμενων γυναικών έλαβε 105.741 ευρώ για εικονικούς τοκετούς ενώ ήταν μητέρα ενός παιδιού. Επίσης ανιψιός της πήρε 89.260 ευρώ για έναν τοκετό ενώ είναι άγαμος, ενώ… εξαδέλφη κατηγορουμένης έλαβε 114.548 ευρώ χωρίς καν να είναι ασφαλισμένη…».

Α. Καραγκιόζη, γιατί με κοιτάζεις έτσι; Λες η «εξαδέλφη» να είμαι εγώ και  ό «ανιψιός» της να είναι ο Κολλητήρης και στο φυλούσαμε για έκπληξη;

Κολλητήρης: Γεια σας. Κατά φωνή και Κολλητήρης. Τι συμβαίνει με την αφεντιά μου;

Α. Να λέω ότι κάτι θα αλλάξει. με το Βενιζέλο στη θέση του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ…

Κολ. Πάλι τυρί, κουμπάρε…

Κολ. Τι τις ήθελε τις κάλπες ο… Μπένι;  Ντέρμπι με τον εαυτό του;Κατά τ’ άλλα χαρακτήρισε «Γιορτή της Δημοκρατίας» τη 18 Μαρτίου, όπου τα υπόλοιπα ΠΑΣΟΚ πήγαν να εκλέξουν τον ένα και μοναδικό υποψήφιο, τον εαυτό του!

Κ. Το επιβάλλει, λέει, το καταστατικό του κόμματος.

Κολ. …Όλα τα ’χε η Μαριορή, το καταστατικό μας μάρανε!…Σημασία έχει όχι πως… μπαίνει κανείς αρχηγός, αλλά πως βγαίνει! Είδατε τι έγινε τελικά με το Γιωργάκη.

Κ.  Πάντως ο… Μπένι, που λες,  μάλλον βγαίνει ενισχυμένος από τις εκλογές αυτές.

Κολ.  Ποιος ξέρει! Ίσως ο Μπένι να εξελιχθεί σε… Μπενί-το;

Κ.  Αν είναι για…. Μπενίτο, καλύτερα σε …Μπένι Χιλ!

Α. Λες το σύνθημα «Αρχίζουμε» να σημαίνει «αρχίζουμε την  παράσταση με άλλο θιασάρχη»;

Κολ. Μπορεί και να σημαίνει ότι αρχίζει…το τέλος του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε 18 Μαρτίου πέθανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, που δεν κατάλαβα γιατί το ανάφερε ο Ευάγγελος.

Α. Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι και η συνέχειά του. Εγώ νομίζω ότι αν είχε βγει αρχηγός πριν πέντε χρόνια αντί για το Γιώργο, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα;

Κ.  Πάντως χειρότερα αποκλείεται.

Α.  Λένε ότι τουλάχιστον με  το Βενιζέλο, όπως και με το Σαμαρά απαλλαχτήκαμε από τις δύο μεγαλύτερες δυναστείες.

Κολ. Οι απόψεις αυτές είναι αστείες Είναι γελασμένος όποιος νομίζει ότι με το Γεώργιο Β` Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Β` Καραμανλή κλείνουν οι δυναστείες τους; Οι οικογένειές τους… μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν…

Α. Λέτε να μας ξανάρθει ο…κοπανατζής ο Καραμανλής;

Κολ.Δεν είδατε; Μέχρι και μαϊμού απόπειτρα δολοφονίας εναντίον του σκαρφίστηκαν οι δικοί του για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι!

Α. Λέτε να ξανάρθει ο…κοπανισμένος ο παπανδρέου;

Κ. Μπα! Τώρα θ’ ασχοληθεί  περισσότερομε τη Σοσιαλιστική Διεθνή, που είναι πρόεδρός της. Να, τώρα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη στο » Συνέδριο για το σοσιαλισμό στον αραβικό κόσμο»!

Κολ. Μετά τη σωτρία της Ελλάδας, να μη σώσει κι άλλους ο…γκουρού αυτός του σοσιαλισμού;

Κ. Δήλωσε ότι θα ανοίξει και «Ακαδημία Δημοκρατίας», όπου θα εκπαιδεύονται νέοι πολιτικοί στις  «δημοκρατικέςαρχές και αξίες»!

Κολ. Κι άλλα νέα ταλέντα δηλαδή θα μας βγάλει; Ποιος τη χάρη μας! Θα διδάσκεται και το μάθημα της αυτοκριτικής; Γιατί δεν τον άκουσα να ζητά «συγγνώμη» για τίποτε.

Α. Ενώ ο  Βενιζέλος ζήτησε πολλές φορές «συγγνώμη»  για τα λάθη του ΠΑΣΟΚ και δεσμεύτηκε ότι, αν έρθει στην εξουσία, θα αποκαταστήσει τις αδικίες.

Κολ. Είναι κόλπο. Ζητούν συγγνώμη για ασήμαντα πράγματα, για να μας τουμπάρουν. Και μετά,… τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου! Γι’ αυτό καλά το ‘φαγε κι αυτός το γιαουρτάκι του στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ από το συνταξιούχο γέρο και στέλεχος του κόμματος, που του πετσόκοψε τη σύνταξη…

Κ. τέλος πάντων. Πώς σου φάνηκε ο ανασχηματισμός Κολλητήρη;

Κολ. Πώς να μου φανεί; Ο Χρυσοχοΐδης που πήγε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είναι σαν να τον ξαναγύρισαν στην προηγούμενη τάξη, ως αδιάβαστο. Αλλά εντωμεταξύ ξέχασε, φαίνεται, το παλιό μάθημά του. Είδατε το μπάχαλο στον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού! Η Διαμαντοπούλου… αποβλήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και διά Βίου Μάθησης, που άφησε τους μαθητές χωρίς βιβλία, και απλώς πήγε στο Υπουργείο Ανάπτυξης Χωρίς Ανάπτυξη! Όσο για τον αντικαταστάτη της τον Μπαμπινιώτη, μόλις μπήκε ψήφισε νόμο που διευκολύνει τις απολύσεις εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά σχολεία. Υπάρχει τουλάχιστον η ελπίδα να μάθει ελληνικά στους πολιτικούς, ώστε να δίνουν τις πραγματικές έννοιες στις λέξεις, όπως «δημοκρατία», «συνέπεια», «ειλικρίνεια», «κοινωνική δικαιοσύνη», «επανίδρυση», «εκσυγχρονισμός», «κάθαρση»…

Κ.  Δεν είναι, παιδί μου, θέμα ελληνικών, αλλά ηθικής! Άλλωστε σ’ ένα μήνα μέχρι τις εκλογές τι ελληνικά να προλάβει να τους μάθει!…

Κολ. Έχει να πέσει δίλημμα και σλόγκαν που θα πάει σύννεφο. Ο Σαμαράς έβαλε την αρχή με το «Τι Παπανδρέου τι Βενιζέλος» και με το «Αυτοδυναμία ή ακυβερνησία». Ο Καρατζαφέρης εξαπέλυσε το «Τι Σαμαράς, τι Βενιζέλος». Ο Τσίπρας το ξεκαθάρισε: «Ή εμείς ή αυτοί» και πάει λέγοντας…Έχουμε κι από πάνω τους Ευρωπαίους να μας τσαμπουνούν: ή ψηφίζετε μνημονιακά κόμματα ή …γιοκ παρά!

Α. Είπαν «γιοκ παρά»;

Κ. Για να νιώσουν… γλωσσομαθείς όσοι παρακολουθούν τα τούρκικα σήριαλ.

Α. Αυτό τώρα τι το ’θελες!

Κ. Για σταματήστε λίγο. Τι ακούω από το διπλανό δωμάτιο;

Κολ. Ο Μπιρικόκος μας είναι μέσα και κάνει πρόβα το κείμενο που θα διαβάσει στη γιορτή του σχολείου του.

Κ. (Φωναχτά): Έλα βρε Μπιρικόκο εδώ. Εμείς θα είμαστε το κοινό σου.

Α. Έλα, παιδί μου, να σε καμαρώσουμε!

Μπιρικόκος (Καθώς εμφανίζεται διστακτικά): «Φτου σας και ξαναφτού σας ανεπρόκοποι! Ουστ να μου χαθείτε, ψευτοπατριώτες!»

Κ. Εεεε! Τ’ είν’ αυτά που λες!

Α. Σταμάτα, γεροπαράξενε! Δεν βλέπεις τι ωραία που φτύνει το αγοράκι μου;

Κολ. Σσσσς! Διαβάζει ένα… Διάγγελμα του Κολοκοτρώνη προς τους Νεοέλληνες και κυρίως του πολιτικούς!

Μπιρ. «Φτου σας και ξαναφτού σας ανεπρόκοποι! Ουστ να μου χαθείτε, ψευτοπατριώτες!»

Κ. Προχώρα και μας γέμισες σάλια!

Μπιρ. «Γιατί, ωρέ, επαναστατήσαμε και διώξαμε τους Τούρκους και τους Κοτζαμπάσηδες;

– Για να είναι επί ποδός 4.000 αστυνομικοί για να δει ένας επίσημος την παρέλαση στη γιορτή μας;

– Για να καταντήσετε την πατρίδα μας ρεντίκολο σ’ όλη την οικουμένη;

– Για να είστε πρωταθλητές στις μίζες, στα γρηγορόσημα, στις ρεμούλες, στα φακελλάκια, στους εκβιασμούς;

– Για να ξευτελίσετε, ντοπαρισμένα κοπρόσκυλα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 στην πατρίδα τους, και για να αφήνετε τώρα να ρημάζουν τα ολυμπιακά ακίνητα; Ή για να αφήνετε να βγαίνουν στο σφυρί τα ιερά και τα όσια, όπως το πρώτο ολυμπιακό μας κύπελο του 1896  του θρυλικού μαραθωνοδρόμου μας Σπύρου Λούη;

– Για να γίνονται…Λούηδες όσοι έπρεπε να καθίσουν στο σκαμνί για το κακό που έκαναν στον τόπο μας, αλλά και όσοι μπορούν να κάνουν το μεγάλο καλό;

– Για να παίζουν οι πατριδοκάπηλοι μασκαράδες με τις λέξεις, όπως “δημοκρατία”, “λαός”, “έθνος”, “θρησκεία”, “κοινωνική δικαιοσύνη”, “λαϊκή κυριαρχία”,“εθνική αξιοπρέπεια”, “εκσυγχρονισμός” ή “επανίδρυση”;

-Για να ζητούν οι βουλευτές σας πανωπρούκια, και να μετατρέπουν τη Βουλή σε γυμναστήριο και σάουνα, την ώρα που ο λαός ζει σε τραγικές συνθήκες;

– Για να ζητούν οι δικαστικοί σας από το Μισθοδικείο να κριθούν αντισυνταγματικές οι περικοπές των αποδοχών τους;

– Για να χρηματοδοτούνται τα κόμματά σας  με εκατομμύρια και να παίρνουν τα golden boys του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που δουλεύουν «για το κόμμα τους» από 4.000 έως 8.000 ευρώ το μήνα, την ίδια στιγμή που τα δυο αυτά κόμματα χρωστούν στις τράπεζες 250 εκατομμύρια;

– Για να βγάζετε τα λεφτά σας έξω, ενώ οι ευεργέτες την εποχή του ’21 έβαζαν τα χρήματά τους απ’ έξω μέσα και για την πατρίδα;

– Για να νηολογείτε τα καράβια σας με ξένες σημαίες, όταν εμείς τα θυσιάζαμε στον αγώνα για τη λευτεριά;

– Για να καταντήσετε ξέφραγο αμπέλι τους αρχαολογικούς θησαυρούς μας, την παράδοσή μας, γλώσσα μας, τη φύση μας, που  γι’ αυτά εμείς πολεμήσαμε;

– Για να παίρνουν οι νέοι  το δρόμο της ξενιτιάς και να πηγαίνουν τα παιδιά   νηστικά στο σχολείο;

–  Για να ψωμοζητούν τα γηρατειά και να εξευτελίζονται στις ουρές για μια εξέταση ή ένα φαρμακάκι;

– Για να  αποχαυνώνεστε  μπροστά στα τούρκικα σήριαλ, την ώρα που τα τουρκικά αεροπλάνα σας κάνουν βόλτα πάνω από τα κεφάλια σας;

– Για να προσφέρει ο ΣΕΒ “σε τιμή ευκαιρίας”  νησιά μας, λιμάνια μας, αεροδρόμιά μας, επιχειρήσεις ενέργειάς μας, ακόμα και αυτοκινητόδρομούς μας σε Τούρκους επιχειρηματίες; Και μάλιστα παραμονές της 25ης Μαρτίου! Μωρέ ΣΕΒασμός στην Επέτειο! Εφραγκέψατε, μωρέ, τελείως και τώρα που μείνατε χωρίς φράγκο θα τουρκέψετε; Και τι γυρεύει Παπανδρέου στην Πόλη παραμονές της 25ης Μαρτίου, τη στιγμή που το τουρκικό  σκάφος “Πίρι Ρέις” έτασε μέχρι τη  Μυτιλήνη και το Γκαζιαντές πάτησε γκάζι φτάνοντας στην Εύβοια;;

Το πρόβλημά σας είναι στην παρέλαση να προστατέψετε με χιλιάδες αστυνομικούς και σιδερένιους φράχτες τις εξέδρες των επισήμων από τις αποδοκιμασίες; Το νόημα της επετείου πώς θα το προστατέψετε; Γιατί οι μούντζες των μαθητών και η αποστροφή της κεφαλής τους δεν είναι για μας αλλά για κείνους που ατίμασαν την πατρίδα μας φέρνοντάς την  σ’ αυτό το χάλι και τώρα έχουν την  αναίδεια να παίρνουν θέσεις στην εξέδρα των τιμωμένων.

Γιατί δεν βάζετε στις εξέδρες των επισήμων-τιμωμένων τους ανάπηρους πολέμου και κάποια σύμβολα του 21; Τη σημαία της Επανάστασης, ένα μνημείο, κάποιες μορφές ηρώων τοπικών και εθνικών; Του Καραϊσκάκη, του Παπαφλέσσα, του Αθανάσιου Διάκου ή όποιωνδήποτε άλλων αγωνίστηκαν υπέρ πάτρης και όχι υπέρ πάρτης τους!

Επειδή όμως την 25η Μαρτίου γιορτάζεται και ο Ευαγγελισμός, σας δίνω και μια ευχάριστη αγγελία: Από ’δώ πάνω βλέπω να γεννιέται μια νέα Φιλική Εταιρία, ένα νέο Κίνημα Φιλελληνισμού, μια νέα κοινωνική και εθνική Ελληνική και Ευρωπαϊκή Επ-ανάσταση! Απλώς, …για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

Κρίμα που έχω πάρει μετάθεση και δεν μπορώ να δώσω τέλος στο “Έγκλημα και ατιμωρησία” που διαπράττεται στην πατρίδα μου χρόνια και χρόνια από ανευθυνοϋπεύθυνους,  όπως έκανα τότε με τους «προσκυνημένους», τους προδότες, τους επίορκους, τους Νενέκους… “Σε σας μένει να ισάσετε και να στολίσετε τον τόπο που μεις λευτερώσαμε…”.

Σας αφήνω τώρα, γιατί εδώ «πάνω» σε λίγο αρχίζει η πραγματική γιορτή των αγωνιστών του ’21! Θα έρχομαι συχνά όμως μαζί με άλλους επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές. Στο χέρι σας είναι να ’ρχόμαστε  σαν καλοί επισκέπτες και όχι σαν εφιάλτες τιμωροί της ύβρης απέναντι στους ήρωες του ’21! Τα λέμε. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Α. (Χειροκροτώντας): Μπράβο, Κολοκοτ…Κολλητήρη μου!

Κ. (Χειροκροτώντας συγκρατημένα): Από το να πετάς…κοτρώνες, καλύτερα να παίζεις τον Κολοκοτρώνη.

Μπιρ. (Δείχνοντας τον Κολλητήρη) Το χειροκρότημά σας στο…συγγραφέα..

Κ. Και καλά αυτά είναι ενγνώσει του καθηγητή σας;

Μπιρ. Μας έδωσε το ελεύθερο να πούμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη και να αφήσουμε τα «μαϊμού» επετειακά  !

Κ. (Κάνοντας ένα μορφασμό προβληματισμού)Είπε «μαϊμού» επετειακά;

Μπιρ. Ναι!

Α. Ναι;

Κολ. Γέμισε οι Ελλάδα «μαϊμούδες»: «μαϊμούδες» σωτήρες, «μαϊμούδες» πατριώτες, «μαϊμούδες» ολυμπιονίκες, «μαϊμούδες» μεταρρυθμιστές, «μαϊμούδες» μνημονιακούς, «μαϊμούδες» αντιμημονιακούς, «μαϊμούδες» οικονομικούς και ιατρικούς συνταγολόγους και συνταγογράφους, «μαϊμούδες» συμμάχους, «μαϊμούδες»  καλλιτέχνες, «μαϊμούδες¨ διαφημιστές ή δημοσιογράφους και με τα ¨μαϊμού» προϊόντα όλων αυτών των «μαϊμούδων»! Μερικές «μαϊμούδες» λιγότερες, τι πειράζει!…

Κ. Δεν πειράζει, παιδιά μου, και μακάρι να εξαφανιζόταν εντελώς το είδος! Μόνο προσέχετε, γιατί αυτές οι «μαϊμούδες», δαγκώνουν άσκημα, μέχρι και θανάσιμα!…Γεμάτο τέτοιες δαγκωματιές είναι το κορμάκι μου!…

1 σχόλιο »

  1. ΓΙΩΡΓΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ… ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ…

    Σχόλιο από ΠΑΠΑΔΑΚΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ — 5 Απριλίου 2012 @ 7:34 μμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: